CONVOCATÒRIA TANCADA. El guardonat s'anunciarà en el transcurs de la 9ª Festa d'Estiu del Cinema Català.

La Comissió del Premi Pepón Coromina, en nom i per delegació de L’Acadèmia del Cinema Català, convoca la 5ª edició del Premi Pepón Coromina destinat a reconèixer les aportacions més innovadores, arriscades o creatives que tinguin lloc en l’àmbit cinematogràfic català, en evocació i reconeixement de la tasca portada a terme pel productor Pepón Coromina i Farreny, que de 1977 a 1987, va contribuir de forma determinant a l’aparició de noves formes de llenguatge cinematogràfic i a la consolidació professional d’un elevat nombre d’artistes i cineastes que necessitaven una primera oportunitat.

Aquesta 5ª edició es regula mitjançant les Bases Generals i té el següent calendari:
•    Les inscripcions es faran des de la publicació d’aquesta convocatòria i fins:
  o   Les 23.59 h del 10 de maig de 2017 per a les inscripcions dels propis interessats a través d’aquest enllaç.
  o   El dia de la votació per a les propostes dels propis membres del Jurat del Premi Pepón Coromina a partir del seu coneixement d’ACCIONS AUDIOVISUALS que puguin ser considerades. Per facilitar la tasca de deliberació, es recomana que el Jurat faci arribar les propostes a l’Acadèmia una setmana abans de la votació.
•    Presentació de materials: fins les 18 h de l’11 de maig de 2017.
•    Deliberació i votació: durant el mes maig i juny de 2017.
•    Lliurament del guardó: en el marc de la Festa d’Estiu del Cinema Català 2017.

El Jurat està format per 5 persones, entre les quals la seva Presidenta Honorífica, amb caràcter vitalici, Marta Molins i 4 membres més que es donaran a conèixer oportunament.

A Barcelona, el 18 d’Abril de 2017

bannerweb candidatesxiii