Activitats Acadèmia

Segueix el cicle Premis Gaudí i Goya a la Filmoteca de Catalunya

cicle gaudigoya

El cicle Premis Gaudí i Goya, continua fins a finals de desembre, amb la projecció a la Filmoteca de Catalunya d'algunes de les pel·lícules candidates als Premis Gaudí i/o als Goya

Divendres 4 de novembre es va donar el tret de sortida al cicle Premis Gaudí-Premis Goya que es celebra a la Filmoteca de Catalunya, amb una sessió presentada per Esteve Riambau, director de la Filmoteca.

Donat que s’apropen les nominacions als Premis Gaudí i als Goya, el cicle vol oferir al públic i als membres de l’Acadèmia l’oportunitat de revisar les pel·lícules, estrenades durant aquest any i que ja no estan en cartellera, que poden ser candidates als premis.

Durant el mes de novembre ja s'han projectat diverses pel·lícules i documentals que es presenten als Premis Gaudí i/o Goya d’aquest any. Es tracta de Les amigues de l’Àgata, de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius, Marta Verheyen, Lobos sucios dirigida per Simón Casal, Sexe, Maraques i Chihuahues de Diego Mas Trelles, La Academia de las Musas de José Luís Guerín, Alcaldessa de Pau Faus, El rei borni de Marc Crehuet i Rumba Tres, de ida y vuelta de Joan Capdevila i David Casademunt, que es projectarà el proper 27 de novembre. Però el cicle no s’acaba aquí, ja que continua durant el mes de desembre amb més projeccions. El mal que els homes fan de Ramon Termens, Todo saldrá bien de Jesús Ponce,  Joana Biarnés. Una entre tots d'Òscar Moreno i Xavier Baig, La noche que mi madre mató a mi padre d'Inés París, El destierro de Arturo Ruiz Serrano, Quatretondeta de Pol Rodríguez, Oleg y las Raras Artes d'Andrés Duque, Cerca de tu casa d'Eduard Cortés i Rumbos de Manuela Moreno.

Els membres de l’Acadèmia del Cinema Català tenen entrada gratuïta ensenyant el seu carnet d'acadèmic a la taquilla de la Filmoteca, però les projeccions també estan obertes al públic general, per un preu de 4 euros.

Amb la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català i l’Academia de Cine.

Consulta la programació de novembre i desembre del cicle Premis Gaudí - Premis Goya.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat