Activitats Acadèmia

La Fundació AISGE de Barcelona i l’Acadèmia del Cinema Català organitzen una trobada amb els protagonistes de la guardonada "Incerta Glòria"


La Fundació AISGE, Delegació de Barcelona, i l'Acadèmia del Cinema Català, inicien un cicle de trobades amb integrants d'algunes de les pel·lícules premiades als Premis Gaudí d'enguany.

La Fundació AISGE, Delegació de Barcelona, i l'Acadèmia del Cinema Català, inicien un cicle de trobades amb integrants d'algunes de les pel·lícules premiades amb els Premis Gaudí d'enguany.

Amb l’objectiu de donar eines als artistes intèrprets per accedir a projectes laborals, i arran de la col·laboració d’AISGE amb l’Acadèmia amb motiu dels Premis Gaudí, s’organitzaran dues trobades amb l’equip d’actors, càsting i direcció/guió de dues de les pel·lícules premiades que comentaran des de la seva pròpia experiència personal, aspectes com la preparació d’una sessió de càsting, la relació del director i el guionista amb els actors triats, el paper del director de càsting, etc... La jornada està pensada com una xerrada íntima amb actors, directors i guionistes, en la qual els assistents també podran plantejar els seus dubtes o qüestions a l’equip del film.

La primera sessió estarà dedicada a “Incerta Glòria” i tindrà lloc el 16 de maig a les 18h a la seu d’AISGE a Barcelona (C/Consell de cent, 433, principal 1a, Barcelona). Hi assistiran Núria Prims, Bruna Cusí, Pep Armengol i Coral Cruz i la moderarà el periodista de TV3 i veu dels Premis Gaudí Ismael Martín. També hi seran presents el Delegat de Barcelona, Sergi Mateu i la membre del patronat de la Fundació AISGE, Mercè Managuerra, així com la Directora de l’Acadèmia Laia Aubia.


Aforament limitat a 40 places. Imprescindible confirmació prèvia per telèfon al 93.412.76.22 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat