Col·laboracions

L’Observatori de Producció Audiovisual publica el darrer estudi de Carles José i Solsona

Dimarts 25 de febrer a l'Auditori de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra va tenir lloc l’acte "Perspectives i polítiques per a la producció de cinema a Catalunya" amb motiu de la presentació de l'estudi "Una dècada de producció cinematogràfica a Catalunya (2002-2011)", de Carles José i Solsona. 

L'acte, organitzat per l'Observatori de la Producció Audiovisual, va comptar amb la participació del Molt Honorable Sr. Ferran Mascarell, Conseller de cultura de la Generalitat, el productor Edmon Roch, membre de la Junta de l'Acadèmia del Cinema Català, Carlos Fernàndez, conseller delegat de Filmax, Joan M. Corbella, co-director de l'OPA i Carles José Solsona, autor de l'estudi.

El darrer estudi de Carles José i Solsona actualitza les dades i amplia l'anàlisi que l'autor va fer prèviament en el seu llibre "Producció cinematogràfica de Catalunya. Trets i dimensions" l'any 2010. Tal i com va fer en l'obra anterior, l'edició ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, a través de l'Institut Català d'Empreses Culturals i de l'Observatori de la Producció Adiovisual (UPF). L'estudi es pot consultar i descarregar a través d'aquest enllaç

Imatge: © Catalina Acelas.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat