Col·laboracions

Pel·lícules premiades dels VII Premis Gaudí es projecten a Galícia

La Academia Galega do Audovisual exhibirà del 28 al 30 d'abril, pel·lícules guanyadores dels VII Premis Gaudí al Centro Galego de Artes da Imaxe (CGAI) de La Coruña.

L'acte s'emmarca en l'habitual col·laboració que mantenen l'Acadèmia del Cinema Català i l'Academia Galega do Audiovisual.

Horari de les sessions:

Dimarts 28 d'abril:
20.30h El Niño dirigida per Daniel Monzón, escrita per Jorge Guerricaechevarría i Daniel Monzón, i produïda per Ikiru Films S.L., Telecinco Cinema S.A.U., Vaca Films S.L., La Ferme! Productions, amb la participació de Mediaset España, Canal + i Canal Sur Televisión. - Premi Gaudí a la Millor direcció de producció, a la Millor actriu secundària, al Millor actor secundari, al Millor muntatge, a la Millor música original, a la Millor fotografia i al Millor so.

Dimecres 29 d'abril:
20.30h El corredor, curtmetratge dirigit per José Luis Montesinos, escrit per Iakes Blesa i José Luis Montesinos, produït per Caduco Films i Bastian Films. – Premi Gaudí al Millor Curtmetratge
20.45h Gabor dirigida per Sebastián Alfie, escrita per Sebastián Alfie, Pedro Loeb i Albert Solé, i produïda per Minimal Films i Miralab. - Premi Gaudí al Millor Documental

Dijous 30 d'abril:
18h Descalç sobre la terra vermella dirigida per Oriol Ferrer, escrita per Marcos Bernstein i Maria Jaén, i produïda per Minoria Absoluta, Televisió de Catalunya, TV Brasil i TVE. – Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula per a Televisió.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat