Estrenes

"Asmodexia" de Marc Carreté arriba als cinemes

El divendres 14 de novembre els fans del terror més pur tenen una cita amb l’òpera prima del director català a la gran pantalla.

Produïda per M’s Entretainment, el film s'estrenarà a un circuit independent de sales. A Catalunya podrà veure's al Cinema Maldà (Carrer del Pi, 5, Barcelona), i als Cinemes Girona (Carrer Girona, 175, Barcelona). La projecció del proper divendres 14 a les 22:00h, als Cinemes Girona, comptarà amb la presència del director, Marc Carreté, i alguns dels actors del film que presentaran la pel·lícula i respondran les preguntes dels assistents.

Asmodexia no només és el relat de cinc dies de la vida d’un pastor evangelista (Lluís Marco) i la seva néta (Clàudia Pons), és una walk movie del terror més autèntic amb possessions, exorcismes, sectes, anticrists i resurreccions. El film també compta amb l’actriu Irene Montalà qui interpreta l’Ona, una interna a l’hospital psiquiàtric.

El seu director Marc Carreté confessava als mitjans que “no podria evitar la passió pel subgènere dels exorcismes, la dualitat entre el bé i el mal, les diferències entre la doctrina cristiana, que perdona i imposa uns codis de conducta, i el satanisme, que ens accepta tal com som”. Tot i així, Carreté destaca que "es desmarquen de la línia habitual de la història d'exorcismes". "Veiem l'exorcisme des d'un punt de vista més dramàtic del que s'està acostumat i no es va a buscar la iconografia habitual dels rituals per un motiu clar i senzill".

Desprès de la preestrena al Festival de Sitges i recentment als Estats Units, i haver passat per multitud de festivals, Asmodexia arriba, no per espantar a l’espectador, sinó per submergir-lo en un univers de maldat i foscor. 

Asmodexia serà distribuïda a l'Estat espanyol en DVD i VOD per La Aventura Audiovisual. Aquest fet la converteix en la primera pel•lícula de parla castellana distribuïda per la companyia que ha distribuït llargmetratges de prestigi com Cabin in the Woods, Emergo o la més recent Cheap thrills, entre d'altres. El dia 28 de novembre la pel·lícula arribarà a les plataformes de vídeo a la carta: iTunes, Yomvi, Imagenio Ono, Wuaki, Google Play, Filmin i Sony (PS3) i estarà disponible en DVD de lloguer. Posteriorment, el 7 de gener de 2015 sortirà el DVD a la venda.

Si voleu veure el tràiler feu ‘clic’.

Per a més informació consulteu el següent enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat