Estrenes

“Hablar” de Joaquim Oristrell inaugurarà el Festival de Cinema de Màlaga

Joaquim Oristrell inaugurarà la divuitena edició del Festival de Cinema Espanyol de Màlaga (del 17 al 26 d'abril) amb la seva última pel·lícula Hablar.

El director, membre de l'Acadèmia del Cinema Català, torna a la competició oficial d'aquest certamen després de l'èxit aconseguit amb Sin Vergüenza (Biznaga d'Or a la Millor Pel·lícula i Biznaga de Plata al Millor Guió, 2001).

Hablar, que està rodada en un únic pla i en continuïtat, és un viatge entre el teatre i el cinema que transcorre al popular barri de Lavapiés de Madrid, en una calorosa nit d'agost. Durant 80 minuts i mig kilòmetre de recorregut, 20 personatges en plena crisi econòmica, política i existencial parlen, discuteixen, riuen, ploren, xiuxiuegen, criden, roben, s'enfaden, s'abracen i proposen a l'espectador una reflexió sobre l'immens poder de la paraula.

Els actors que donen vida a aquests personatges són, entre d'altres: Juan Diego Botto, Raúl Arévalo, Marta Etura, Miguel Ángel Muñoz, Sergio Peris-Mencheta, Estefanía de los Santos, María Botto, Goya Toledo, Antonio de la Torre, Mercedes Sampietro, Carmen Balagué, Secun de la Rosa, Nur Levi, Alex García, Melani Olivares, Petra Martínez, Juan Margallo...

Produïda per Aquí y Allí Films i Sabre Producciones. Amb el recolzament de Producciones Cristina Rota i de CANAL+.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat