Estrenes

Estrena de la pel·lícula "Projecte Rwanda" a L'Atlàntida de Vic

La pel·lícula Projecte Rwanda de Sergi Cervera s'estrena a L'Atlàntida de Vic divendres 24 d'abril a les 20h, coincidint amb el 20è aniversari del genocidi de Rwanda.

El rodatge d'aquesta pel·lícula ha estat possible gràcies a la col·laboració d'un gran nombre de voluntaris i d'artistes de gran prestigi com ara la Mercè Sampieto, Elena Gadel, Ramon Godino, Esteve Rovira i Alain Hernández.

Sinopsi

800.000 persones, tutsis i hutus moderats, van ser assassinades a Rwanda en la massacre perpetrada per les milícies extremistes hutus i grups armats entre l'abril i el juny de 1994. Aquest any s'han complert 20 anys del genocidi.

Un grup de voluntaris viatja a Rwanda amb diferents fins solidaris. Encapçalen l'expedició un cooperant experimentat i un voluntari idealista. No comparteixen mètode, però cadascú a la seva manera, intenta aportar el millor a una població que encara no ha pogut tancar la ferida. Dos joves rwandesos donen suport als activistes durant tota la seva estada al país. Són fills d'una generació que va estar enfrontada. Ells, com Rwanda, viuen com si res no hagués passat, però alhora, sense poder esborrar l'empremta d'un conflicte que encara els pesa.

Projecte Rwanda és un viatge tenyit pel dol i el color porpra, però, alhora, és una mirada al futur, plena de llum i esperança.

Fitxa tècnica i artística

• Direcció: Sergi Cervera, amb la col·laboració d'Esteve Rovira
• Idea original: Ramon Godino i Sergi Cervera
• Coproducció: Boala Films, ADA Media Films, BUMAYÉ i SunLand Films
• Guió: Dídac Cervera i Sergi Cervera
• Fotografia: Dídac Cervera
• Muntatge: Néstor H. Ruano
• Intèrprets: Mercè Sampietro, Alain Hernández, Ramon Godino, Sergi Cervera, Maria Soto i Vanessa Porta
• Banda sonora: Marc Sambola, Elena Gadel i BCN Vocal Quartet

L'estrena a Vic comptarà amb la presència dels protagonistes, que debatran amb el públic després de la projecció.

Durada: 80 minuts

Preu: 5,50 €. Els membres de l'ACC que vulguin comprar entrades es poden en contacte amb l'Acadèmia i els hi facilitarem un codi de descompte. 

Més informació a la web de L'Atlàntida.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat