Estrenes

"Barça Dreams", la història del FC Barcelona, de Jordi Llompart, s'estrena als cinemes el 9 d'octubre

barçadreams

Barça Dreams. Una verdadera historia del FC Barcelona, és el documental més complet que s'ha realizat sobre els seus més de 115 anys d'història, repassant els fets i els protagonistes més rellevants que han contribuït a forjar el famós lema: “Més que un club”.

Barça Dreams ha comptat amb la participació, entre d'altres, dels jugadors Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Lionel Messi i Gerard Piqué, dels ex-jugadors i ex-entrenadors Johan Cruyff, Louis Van Gaal, Ronald Koeman, Gary Lineker, Carles Rexach, José Mari Bakero o Eric Abidal, de l'estrella del bàsquet mundial Pau Gasol i també de l'historiador Carles Santacana i dels periodistes esportius Graham Hunter o Ramon Besa.

La película reflecteix la passió, els sentiments i els somnis dels qui han forjat la història del FC Barcelona. No només recull els fets més transcendentals en la història del club, sinó que incideix en l'evolució del model de “futbol total” iniciat por Rinus Michels i Johan Cruyff als anys setanta i que ha culminat la recent generació de grans jugadors formats a La Masia, conquerint les últimes quatre Copes d'Europa en lels últims deu anys, entre elles la cinquena Champions del juny passat.

La producció de la pel·lícula Barça Dreams ha comportat al voltant de dos anys de feina, en els que s'han rodat imatges de partits, entrevistes, efectes visuals i animacions 3D.  Pels efectes visuals, s'ha comptat amb la col·laboració especial de l'artista de bombolles de sabó Pep Bou, amb qui s'han rodat boniques metàfores visuals a través de bombolles i cortines de sabó. A més d'imatges i declaracions exclusives dels protagonistes, la pel·lícula també compta amb sorprenents imatges d'arxiu, moltes d'elles inèdites.

Barça Dreams és un projecte de la companyia de producció Gen Image Media, que compta amb la participació de Entropy Studio, TVC, TVE, així com amb la col·laboració del FC Barcelona. La pel·lícula la distribueix interacionalment Filmax.  

Per a més informació: http://barsadreams.com/es/sinopsis/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat