Estrenes

3 produccions catalanes arriben als cinemes

estrenes27nov

Nobody wants the night (Nadie quiere la noche), La Granja del Pas i La maniobra de Heimlich arriben als cinemes el divendres 27 de novembre.

Nobody wants the night, dirigida per Isabel Coixet i produïda per Nadie quiere la noche A.I.E., Mediaproducción, Ariane i Garoe, Neo Art Producciones, Noodles Production i One More Movie

El 1908 a Groenlandia, Josephine Peary (Juliette Binoche), una noble i valenta dona deixa la seva acomodada vida a Washington per rebre al seu estimat marit Robert Peary de la seva sempre somniada expedició d'arribar al Pol Nord. En aquesta llarga i solitària espera, la seva vida es creuarà inesperadament amb la d'una jove y bella dona inuit Allaka (Rinko Kikuchi). Juntes lluitaran per sobreviure i encarar aquesta llarga i gèlida espera sota les amenaçants i esfereïdores condicions de l'eterna i fosca nit de l'hivern polar.

Tràiler:

 

La Granja del Pas, dirigida per Sílvia Munt, produïda per Intent Produccions i coproduïda per Televisió de Catalunya. 

L'últim documental de Sílvia Munt se centra en els afectats pels desnonaments i les activitats de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Sabadell. Arribarà a sales de cinema de Barcelona, Lleida, Girona, Cambrils, Palma i Madrid divendres, 27 de novembre. L'endemà, l'equip el presentarà als Cinemes Girona de Barcelona amb la presència d'alguns dels personatges.

Tràiler:

 

La maniobra de Heimlich, dirigida per Manolo Vázquez

Alex Pareja (Jacob Torres) és un escriptor que va tenir el seu major èxit amb la seva primera novel·la, La maniobra d'Heimlich publicada el 2003, i que tractava sobre la mort de la seva novia en ennuegar-se amb un tros de pollastre durant un sopar. Des d'aquella primera novel·la cap dels seus treballs ha tornat a comptar amb el suport de la crítica ni del públic. 10 anys després, Pareja rep l'encàrrec d'adaptar la novel·la al cinema.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat