Estrenes

Divendres 11 de març s'estrena la pel·lícula "Don't grow up"

dont grow up

L’últim treball dirigit per Thierry Piraud s’estrenarà als cinemes el pròxim 11 de març.

El proper divendres arriba Don’t grow up dirigida per Thierry Piraud (Goal of the Dead o Atomik Circus) coproduïda entre França i Espanya amb Arcadia Motion Pictures, Inti Entertainment, Noodles Production, Capture the Flag Films i Orange Studio amb la participació de CANAL+ i CINE+, més el suport de CNC i ICAA.

En una illa perduda enmig de l’Atlàntic, un grup d’adolescents que viu en un orfenat aïllat es dóna compte que el seu vigilant ha desaparegut. Gaudeixen d’una nit de llibertat, fins que abandonen el centre. A l'arribar a la ciutat descobreixen el caos. Una estranya malaltia ha afectat als adults que viuen a l’illa convertint-los en zombis assassins que acaben amb tot el que hi ha al seu voltant, inclús els seus propis fills.

Segons el seu director, ens trobem davant un «survival» hiperrealista que juga amb els codi de les nostres pors infantils: l’acció passa en una illa, quasi irreal. Els adults, famolencs de sang, són els devoradors de la infància. Els adolescents són els orfes sense referències, perduts dins d’un món hostil en el que, buscant la protecció, son atacats.  

Don’t grow up està protagonitzada per Fergus Riordan (De mayor quiero ser soldadoFrágiles) Madeleine Kelly, McKell David (My Brother The Devil) i Darren Evans (Submarine o No hables con extraños).

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat