Estrenes

El 29 d’abril arriba als cinemes ‘Quatretondeta’ de Pol Rodríguez

quatretondeta

El 29 d’abril s’estrenarà Quatretondeta, la primera pel·lícula dirigida per Pol Rodríguez

El film, rodat íntegrament a l’Alcoià i el Comtat a més de Bocairent, està protagonitzat pels actors Sergi López, Laia Marull i José Sacristan, i produïda per Arcadia Motion Pictures. Tot i que en principi la producció tenia previst el nom de Camí a casa, finalment el nom del poble que pren protagonisme en la història ha quedat com a títol definitiu.

Quatretondeta suposa el debut com a director de Pol Rodríguez, que té una llarga trajectòria com a ajudant de director en pel·lícules com Pa negre o Los Pelayo, i també en les mini-sèries per a televisió Carta a Eva o Descalç sobre la terra vermella. Per la seva banda, Arcadia Motion Pictures ha produït Blancanieves i No habrá paz para los malvados, entre d'altres.

Per al seu primer llargmetratge, del qual també signa el guió, Rodríguez ha escollit una comèdia negra amb tocs western, costumistes i de roadmovie.

La pel·lícula explica la història de Tomás (José Sacristán), qui en quedar-se vidu vol enterrar la muller a Quatretondeta, tal com li havia promès. El problema és que la família de la difunta vol fer-ho a París, així que Tomás decideix robar el cos de la dona, però ha oblidat com anar fins al poble i es perd pel camí. Dora (Laia Marull), la filla de la difunta i que viu a París, farà tot el possible per fer-se amb les pertinences de la morta i repatriar el cos tan prompte com sigui possible.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat