Estrenes

S’estrena el documental “Alcaldessa” de Pau Faus

adacolau

El divendres 27 de maig arriba a les sales de cinema el retrat polític i intimista de Pau Faus Alcaldessa, sobre la batllessa de Barcelona Ada Colau.

Després d’haver passat pel Festival de Màlaga –a on va recollir la Biznaga de Plata a la Millor Direcció (ex aequo) de la secció documental– i pel DocsBarcelona, que se celebra durant aquests dies a la capital catalana, el film es podrà veure a varis cinemes de tot l’Estat espanyol, cinc d’ells catalans. Alcaldessa és una producció de Nanouk Films.

Sinopsi: Alcaldessa segueix els passos d’Ada Colau durant un any, des dels inicis de la candidatura de Barcelona en Comú fins al dia en què és investida alcaldessa de la capital catalana. La crònica íntima dels fets –amb un vídeo-diari personal de la mateixa Colau– i l’accés privilegiat a les entranyes de la formació, ens mostren un episodi que reuneix dos arguments universals: la consecució d’una victòria històrica, paradigma dels canvis polítics del sud d’Europa, i el combat interior d’algú que tem convertir-se en allò que tantes vegades havia qüestionat.

Tràiler:

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat