Estrenes

“100 metros” i “La historia de Jan” són les estrenes catalanes de la setmana

estrenes 04112016

La nova pel·lícula de Marcel Barrena, 100 metros, i el documental dirigit per Bernardo Moll Otto, La historia de Jan, són les dues novetats del divendres 4 de novembre als cinemes.

100 metros

Escrita i dirigida per Marcel Barrena i produïda per Castelao Pictures i Cien metros la película AIE. El repartiment principal el formen Dani Rovira, Karra Elejalde, Alexandra Jiménez, Maria de Medeiros, David Verdaguer, Bruno Bergonzini, Alba Ribas i Clara Segura, entre d’altres.

Sinopsi: “100 metros” està inspirada en la increïble història real d’en Ramon Arroyo, pare de família que viu per a la feina fins que un dia el seu cos comença a fallar. Diagnosticat d’esclerosi múltiple, tots els pronòstics indiquen que en un any no serà capaç de caminar ni 100 metres. En Ramon decideix plantar cara a la vida i participar en la prova esportiva més dura del planeta. Amb l’ajuda de la seva dona i del rondinaire del seu sogre, en Ramon inicia un peculiar entrenament durant el qual lluitarà contra les seves limitacions, per a acabar demostrant al món que rendir-se mai és una opció.

Tràiler:

 

La historia de Jan

Escrita i dirigida per Bernardo Moll Otto i produïda per Bernardo Moll Otto P.C., A Contracorriente Films i Enrique Cerezo P.C.

Sinopsi: En Jan va néixer el 4 de novembre de 2009, i aquell dia la vida dels seus pares va canviar. La inesperada notícia de que en Jan tenia síndrome de Down va fer que el seu pare es posés a escriure un blog i a gravar al seu fill, per així compartir i poder superar les seves pors. Després de cinc anys de filmacions arriba aquesta pel·lícula, que ens explica des de la intimitat una història de superació i acceptació. A través del sentit de l’humor, l’esforç i l’amor per ell, aquests pares busquen normalitzar i donar visibilitat al desconegut món de la discapacitat.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat