Actualitat

Taller ‘Cocreation, distributed perfomances and alternative content for the big screen’

Es du a terme el dilluns 10 i dimarts 11 de novembre a l’Institut del Teatre.

Aquest taller examina la progressiva adopció d’entorns tecnològics en les arts performatives i l’ampliació de l’ample de banda han fet emergir noves formes d’expressió creativa i espais per a l’experimentació, així com nous sectors de mercats per a pantalles de cinema i espais culturals, amb la distribució de continguts en alta definició.

Aquest taller vol posar en comú i presenta eines i experiències de diferents institucions culturals i acadèmiques d’Europa i fa prospectiva de l’evolució dels entorns creatius distribuïts i de la broasdcasting cultural.

Durant dos dies, representats, experts i creatius internacionals i locals posen en comú i presenten les eines tecnològiques utilitzades i les seves experiències fent prospectiva de l’evolució dels entorns creatius distribuïts i del broadcasting cultural.

El programa s’ha elaborat pensant en els artistes i tècnics interessats en la co-creació, i pot ser d’interès per docents i programadors d’equipaments culturals.

Aquest taller l’organitzen el Departament de Cultura juntament amb l’Institut del Teatre i la Fundació i2Cat, i compta amb servei de traducció simultània. 

Dia, hora i lloc

Dilluns 10 de novembre de 9:30 a 14:00h.

Dimarts 11 de novembre de 9:30 a 13:00h.

Totes les activitats es duen a terme a l'Institut del Teatre a Plaça de Margarida Xirgu s/n, a Barcelona.

Preu

El taller és gratuït. Les places són limitades.

Inscripció

Si us interessa participar en aquest taller cal que empleneu el full d’inscripció que podeu trobar aquí.

Per a més informació sobre el taller i el seu programa podeu consultar el següent enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat