Actualitat

Curs d’escriptura cinematogràfica: guió i creativitat amb Juan Carlos Sánchez-Marín

aadpc

Organitzat per l’AADPC amb la col·laboració d'AISGE, el GAC i l'Acadèmia del Cinema Català.

 L’Associació d’Actors i Directors Profesionals de Catalunya organitza un curs de guió cinematogràfic amb Juan Carlos Sánchez-Marín sota el títol: L’escriptura cinematogràfica: Guió i creativitat.

Es tracta d’un taller per incentivar l’escriptura creativa i l’exposició d’idees en públic que està adreçat a actors, actrius i directors i directores que tinguin ganes d’escriure les seves pròpies històries cinematogràfiques. El taller es farà els dilluns 8, 15, 22 i 29 de juny a l’Espai Nunes de l’Acadèmia del Cinema Català (Passeig Colom 6, Barcelona).

Durant aquestes sessions s’abordaran temes com la ficció com a entrenament, l’argument i l’escriptura cinematogràfica, el pas previ al guió o el tractament i els recursos narratius i els diàlegs i el guió.

Juan Carlos Sánchez-Marín és professor de guió, story editor i guionista. Combina la seva feina de guionista d’animació amb la de ficció. Actualment desenvolupa el seu primer llarg amb el guanyador del Premi Goya 2011 al millor curt, Fernando Trullols. El 2005 guanya el I Premi Fructuós Gelabert de Guions atorgat per la Universitat Ramon Llull. El 2011 publica el llibre El guion hablado. Conversaciones con guionistas y/o directores del SXXI. És professor al Màster de guió cinematogràfic de la Fundació Taller de Guionistes de Barcelona, a la Universitat de Barcelona i al Grau de Mitjans Audiovisuals de la Universitat Pompeu Fabra.

El preu per als socis AADPC i AISGE es 120 €, 96 € per als socis AADPC aturats, 240 € per als no socis i 192 € per als membres de l’Acadèmia del Cinema Català.

Formulari d'inscripció.

+ info: L'escriptura cinematogràfica: guió i creativitat   Associació d'Actors i Directors Profesionals de Catalunya

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat