Actualitat

Debat: El relat cinematogràfic, sèries o llargmetratges?

cerclecultura

El Cercle de Cultura organitza un nou debat temàtic sota el títol El relat cinematogràfic: sèries o llargmetratges? dijous 21 de maig amb la participació de Fausto Fernández i Héctor Claramunt. Posteriorment s'obrirà el debat entre els assistents.

El cinema i la televisió han compartit, des de sempre, molt de fons i forma. Tot i això, també són evidents les coses que les diferencien. Avui, quan el discurs mainstream ens parla d’una ficció televisiva més agosarada i creativa que el cinema, és un moment també per reivindicar tot el que aquesta televisió li deu al cinema d’ara mateix, a la televisió del passat, i tot el que la televisió actual no ha pogut clonar d’una producció cinematogràfica molt més interessant i arriscada del que sembla.

Participen en el debat Fausto Fernández (Llicenciat en Ciències de la informació, crític i col·laborador a la revista Fotogramas, als programes La Finestra Indiscreta de Catalunya Ràdio, La Claqueta de Radio Marca i a Canal +) i Héctor Claramunt (actor, guionista i director de teatre i televisió, i ha participat com a actor en diverses sèries d’àmbit estatal).

Les persones interessades han d'inscriure's prèviament escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L’acte tindrà lloc a la Sala del Gremi d’Editors de Catalunya (València 279, 1r, Barcelona) de 19.00 a 20.30 hores.

+ info: Cercle de Cultura

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat