Actualitat

Inscripcions obertes per a la Jornada Professional sobre Animació i Videojocs al Mecal

mecal pro

El proper divendres 11 de març de 2016 se celebrarà la Jornada Professional: Animació i Videojocs – Sinèrgies, Oportunitats de Negoci i Tendències, en el marc de la 18a edició del Mecal – Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona.

Es tracta d’una jornada organitzada pel Mecal Pro, amb la col·laboració d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya i 3D Wire. L’acte tindrà lloc a l’aula 2 del CCCB, de 10h a 14h. La jornada consisteix en un punt de trobada per als professionals de l’animació, amb exemples de sinèrgies entre l’animació i el videojoc. Els assistents podran ampliar horitzons a partir de les diferents conferències i trobades durant el matí, així com promoure col·laboracions i coproduccions, a través del speed dating durant la tarda (speed dating a porta tancada, amb els professionals què prèviament s’hagin inscrit). Per aquesta jornada comptarem amb la presència de:

Renato Roldán, director d’Art de King (companyia líder en entreteniment interactiu per a mòbils, i creadora de la franquícia Candy Crush) i Director de Balieri Studio (petit estudi que ofereix serveis d’animació).

Rebeca Núñez, animadora Flash a Ankama Animations (productora d’animació i de videojocs francesa, líder en la indústria de l’entreteniment interactiu i online, basada en estratègies transmèdia). Ha participat a sèries com Wakfu, Aux Trésors de Kerubim i la pel·lícula oficial del videojoc DOFUS:DOFUS Livre I – Julith.

Carlos Férnandez, director, productor i guionista de cinema i videojocs a Moonbite Games / Dream Team. Ha estat project manager i director tècnic del llargmetratge d’animació 3D Witchcraft i director i guionista de més de 20 videojocs distribuïts al mercat internacional (com Zombeer, My fireplace, E.L.E., The Papalux).

David Diéguez, productor executiu de Kotoc, estudi especialitzat en crear universos transmèdia, com la IP Desafío Champions, que actualment emet RTVE al Canal Clan i a les seves plataformes.

La sessió es desenvoluparà en català i castellà. Portes obertes a partir de les 9:50h.

Per a consultar el programa, més info i inscripcions, feu clic aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat