Notícies

Nocturna 2015 ret homenatge a Josep Antón Pérez Giner

perezginer

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Madrid entrega un premi honorífic al creador de la mítica productora Profilmes.

Del 25 al 31 de maig, Madrid ha acollit el Festival Internacional de Cinema Fantàstic Nocturna 2015. Aquest any, el festival ha continuat la seva reivindicació del terror espanyol amb la projecció de La Noche de Walpurgis, un film coproduït per Espanya i Alemanya i dirigit per León Klimovsky el 1971, que van protagonitzar Paul Nascky, Gaby Fuchs, Barbara Capell i Andrés Resino, entre d’altres.

El festival ha volgut, en aquesta ocasió, retre un homenatge a Josep Antón Pérez Giner, creador juntament amb Ricardo Muñoz Suay de la mítica productora Profilmes, que als 70 va ser el vaixell insígnia del Fantaterror espanyol. Pérez Giner recibirà un més que merescut guardó Scifiworld Hall of Fame.

El premi es va lliurar la nit del 30 de maig al cine Palafox de Madrid. Natural de València, Pérez Giner va començar la seva relació amb el cinema als 17 anys a Madrid, on va iniciar els seus treballs com auxiliar de producció. Després de participar com a tècnic en més de cinquanta títols va passar a la producció pròpia anotant al seu currículum més de seixanta pel·lícules com a productor, a més de diverses sèries i pel·lícules per a televisió.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat