Notícies

Es publiquen les Bases reguladores dels VIII Premis Gaudí del cinema català

logoviiipremigaudi

Comença el període d’inscripcions als VIII Premis Gaudí que es mantindrà obert fins el dilluns 26 d’octubre de 2015 a les 15 hores.

Segons les Bases, totes les produccions que vulguin participar als Premis Gaudí s'han d'inscriure telemàticament a través d'aquest enllaç fins el dilluns 26 d’octubre de 2015 a les 15h, i han de fer arribar els material i la documentació requerida a la seu de l'Acadèmia del Cinema Català fins el dilluns 2 de novembre de 2015 a les 18h.

Podran participar-hi les pel·lícules (llargmetratges, documentals i pel·lícules per a TV) que compleixin els requisits establerts a les Bases, estrenades/emeses entre l’1 de gener de 2015 i el 31 de desembre de 2015.

Pel que fa als curtmetratges, podran participar-hi tots els curts qualificats entre divendres 31 d'octubre de 2014 i dilluns 26 d’octubre de 2015. Durant la segona quinzena de novembre, l'Acadèmia farà públic els 10 curts seleccionats per la comissió de professionals com a candidats al Gaudí al Millor Curtmetratge.

Les Bases d’aquesta vuitena edició introdueixen canvis en la nomenclatura de dues categories dels Premis Gaudí. En primer lloc, el Premi al Millor Director passarà a dir-se Premi Gaudí a la Millor Direcció, i en segon lloc, el Premi als Millors Efectes Especials i Digitals, s’anomenarà Premi Gaudí als Millors Efectes Visuals.

Les Bases que regeixen la VIII edició dels Premis Gaudí van ser aprovades per la Junta directiva de l'Acadèmia el 25 de maig de 2015 i s'han registrat a la Notaria Andújar & Roselló & Martínez de Salinas de Barcelona amb data dilluns 22 de juny de 2015.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat