Notícies

Tots els Premis Gaudí, més complerts i accessibles

web

L'apartat dels Gaudí de la pàgina web de l'Acadèmia estrena seccions i millores.

L’Acadèmia del Cinema Català ja té posat el xip de la vuitena edició dels Premis Gaudí, de la que poc a poc se n’aniran donant tots els detalls. Els guardons de cinema català per excel·lència ja es troben cada vegada més a prop de la dècada, i comencen a ser moltes les pel·lícules i professionals del sector reconeguts al llarg d’aquest temps. És per això que, des de l’ACC, volem conservar amb màxima exactitud i rigor tots els detalls del que han donat les set edicions passades, pel què estrenem seccions i millores a l’apartat dels Premis de la nostra pàgina web.

En aquest enllaç es pot consultar quins són els leitmotivs dels Premis de l’Acadèmia, característiques, edicions i pel·lícules més premiades. Per altra banda, a la nova secció Totes les premiades podem fer una ullada, categoria per categoria, a totes les guardonades al llarg de les 7 edicions dels premis, amb enllaços a les fitxes de cada film. Aquesta, precisament, és una altra de les novetats, i és que des d’ara comptem amb les dades de totes les pel·lícules nominades i guardonades des dels I Premis Gaudí fins a l’actualitat. En aquestes fitxes, a més de dades tècniques i artístiques, hi figuren les nominacions i Gaudí obtinguts.

Dins dels Premis Gaudí hi trobarem, a partir d’ara, la secció Premi Gaudí d’Honor – Miquel Porter, a on s’explica la rellevància del guardó i les personalitats que han estat reconegudes amb aquest. També aquí hem incorporat fitxes amb la biografia de cadascun, des d’on a més es pot accedir a la pàgina web pròpia o fitxa a la Internet Movia Data Base. Tot plegat, per a concedir als Premis Gaudí la importància que mereixen, fent-los plenament accessibles i d’utilitat pràctica per a qualsevol interessat en el cinema català i els seus guardons més rellevants.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat