Notícies

“FRAMED” serà el nou salt al llargmetratge d’un exalumne de l'ESCAC

posterframed

El curtmetratgista Marc Martínez Jordán, llicenciat per la ESCAC en Direcció l’any 2012, autor dels multipremiats Timothy (2014) i Caradecavall (2015), i codirector del film col·lectiu Los Inocentes (2013), produïda per ESCAC FILMS, farà el salt al llargmetratge, amb FRAMED, de la mà del director i productor Marc Carreté (Asmodexia, 2014).

La pel·lícula, un slasher contemporani de terror adolescent, serà la presentació en societat de CREATURES OF THE DARK, un nou segell independent especialitzat en la producció de continguts i entreteniment de terror low cost, que produirà el film sota les directrius del model d’inversió privada.

FRAMED es rodarà entre Barcelona i Sant Cugat del Vallès, durant el mes de març de l’any vinent. El guió correrà a càrrec de Jaume Cuspinera; tutor dels projectes finals de carrera de l’ESCAC, autor del guió d’Any de Gràcia (2011) de Ventura Pons, i un dels responsables destacats del desenvolupament dels guions d’ EVA (Kike Maíllo, 2011) i Animals (Marçal Forés, 2012).

La trama del film pivota al voltant de l’ús i l’abús d’una sinistra web que, un cop l’any, aflora de les profunditats del deep web, per oferir als seus usuaris la possibilitat de pujar i visionar vídeos en streaming, sense límits ni censura.

Pel que fa al repartiment, està pràcticament confirmada la presència d’Àlex Maruny (Promoció Fantasma, Polseres Vermelles) i Clàudia Pons (Elisa K, Asmodexia) en dos dels papers protagonistes. I l’equip tècnic i artístic, estarà format per joves talents, formats principalment a casa nostra, entre els que destaquen Yuse Riera i Hodei del Barrio, director de fotografia i director d’art respectivament, també formats a la ESCAC, i el treball dels quals ja vàrem veure lluir en els projectes anteriors del director.

El proper 15 d’octubre, dins la secció Coming Soon del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, es presentarà oficialment el primer teaser tràiler rodat de la pel·lícula.

La world premiere de la pel·lícula està prevista per finals de 2016.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat