Notícies

L’Acadèmia i Movistar+ oferiran la Gala dels Gaudí en directe a Madrid

palafox

El Cinema Palafox de Madrid projectarà en directe, diumenge 31 a les 21.45h, la VIII Gala dels Premis Gaudí.

Gràcies a l’acord entre l’Acadèmia del Cinema Català i Movistar+, la cerimònia més important del cinema català es podrà veure en directe a la pantalla de l’emblemàtic Cinema Palafox, carrer Luchana, 17, de la capital espanyola.

L’entrega de premis, que tindrà lloc a l’Auditori del Fòrum-CCIB, el 31 de gener i que conduirà la reputada actriu mallorquina Rossy de Palma, gaudirà, més que mai, d’una extraordinària difusió i marc mediàtic. La retransmissió, en rigorós directe, s’oferirà via satèl·lit per tal que els acadèmics residents a Madrid i els amants del cinema que així ho desitgin puguin viure els Gaudí en pantalla gran i compartir la gala amb els altres convidats.

Els Cinemes Palafox són, així, una nova i atractiva finestra de la festa del cinema català, que a Catalunya serà retransmesa per TV3, Catalunya Ràdio, La Xarxa de Comunicació Local –que també realitzarà el programa de la pregala– i en streaming a través de varis mitjans informatius.

Per a més informació i reserva de localitats podeu contactar amb Marta Ordeig al següent correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat