Notícies

Showcase Premis Gaudí al Long Week of Short Films

lwsf

En la seva vocació d’internacionalitzar el nostre cinema, l’Acadèmia del Cinema Català es complau de la presència dels curtmetratges gaudinats a una de les ciutats més poblades del món, Xangai, gràcies al showcase especial dels Premis Gaudí que es programa al festival Long Week of Short Films.

Malgrat la seva joventut —aquesta és la segona edició— el festival xinès possibilita un marc ideal per donar identitat i consistència a l’exportació del cinema català a través dels seus curtmetratges. Convidada per l’organització del festival, l’Acadèmia coordina una sessió de quatre curtmetratges Gaudí gestionant els drets d’exhibició i materials amb les productores o distribuïdores dels curts.

Finalment, el showcase es conforma dels tres nominats als VIII Premis Gaudí, Nada S.A. (Caye Casas i Albert Pintó), No me quites (Laura Jou) i Zero (David Victori) juntament amb el guanyador dels VII Premis Gaudí, El corredor (Jose Luis Montesinos). La sessió té una durada aproximada de 75 minuts i és programada dues vegades al llarg del festival al Minsheng Art Museum of Modern Art de Xangai.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat