Actualitat

Constituït el Jurat del Premi Pepón Coromina

Jordi Cadena, Toni Carrizosa, Isabel Coixet, Mariona Omedes i Maria Ripoll són el Jurat de la primera edició del Premi Pepón Coromina. Marta Molins exerceix de Presidenta Honorífica.

El període d’inscripció s’ha ampliat fins al 31 de març de 2013. Hi poden participar totes aquelles accions dutes a terme durant el 2012 que hagin destacat per la seva innovació, creativitat i risc en l’àmbit del cinema català.

A proposta de la Comissió Premi Pepón Coromina, formada per Roc Villas, Bel.lo Torras, Marta Figueras, Pep Armengol i Marta Molins, la Junta Directiva de l’Acadèmia del Cinema Català ha designat el Jurat del Premi Pepón Coromina. El director Jordi Cadena serà el President d’un comitè format per quatre membres més: el productor Toni Carrizosa, les directores Isabel Coixet i Maria Ripoll i la creadora audiovisual Mariona Omedes, que juntament amb la Presidenta Honorífica, Marta Molins, assumiran la tasca de distingir l’acció o l’obra audiovisual més creativa o arriscada que s’hagi desenvolupat el 2012, en una primera edició del Premi que es celebrarà durant la V Festa d’Estiu de l’Acadèmia del Cinema Català.

El Jurat es renovarà parcialment cada any a proposta de la Comissió. Només la Presidenta d’Honor –amb veu, però només amb vot en cas d’empat- mantindrà el càrrec de forma permanent.

La inscripció dels projectes restarà oberta fins al 31 de març. Hi poden participar totes aquelles accions que s’hagin dut a terme de l’1 de gener al 31 de desembre de 2012 i que compleixin algun dels següents criteris:

  1. Produccions de cinema destinades a la difusió pública, de ficció o no-ficció i de qualsevol format, contingut, longitud o característiques
  2. Actuacions de professionals en les produccions anteriorment esmentades
  3. Accions o iniciatives dirigides a la promoció i difusió de la cultura cinematogràfica que es considerin especialment enriquidores en l’àmbit de Catalunya
  4. Projectes i/o contribucions portats a la pràctica no inclosos en cap de les categories anteriors però que el Jurat consideri que són dignes de ser destacats i susceptibles de ser reconeguts amb el PREMI.

Per a més informació consulteu les Bases que trobareu a la pàgina de l’Acadèmia  El formulari d’inscripció també està disponible al web de l’ACC. Si tenen qualsevol dubte, els postulants poden adreçar-se a la seu de l’Acadèmia del Cinema Català.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat