Notícies

Una cartellera de produccions catalanes infantils als Cinemes Texas

Els diumenges fins el 2 de novembre els més menuts tenen una cita als Cinemes Texas

Els Cinemes Texas ofereixen una cartellera pensada perquè els més petits gaudeixin de bones pel·lícules d’animació en català.

Els diumenges 12, 19, 26 d’octubre i fins el diumenge 2 de novembre es mantindran en cartellera les coproduccions catalanes d'animació: Els cadells i el codi de Marco Polo, dirigida per Sergio Manfio; i Floquet de Neu, el goril·la blanc, dirigida per Andrés G. Schaer, que combina personatges d’animació amb actors reals: Claudia Abaté, Joan Sullà, Pere Ponce, Felix Pons Ferrer, Rosa Boladeras i Elsa Pataky.

Els cadells i el codi de Marco Polo explica l'aventura d'uns cadells, que tot i viure a diferents parts del món, han de retrobar-se per portar a terme una missió urgent: salvar la ciutat de Venècia. El conill Cilindre, l’ànega Diva, la gata Ol·ly, el gos Portàtil, la granota Piu i l’ocellet Sensenom utilitzaran tot el seu enginy per fer-se amb el Codi de Marco Polo abans que la malèfica Bruixa Cornella, i així evitar que compleixi l’encanteri d’assecar tots els canals de Venècia i acabi per sempre amb els seus odiats Cadells. La coproducció compta amb l’actor Carlos Latre que dona veu a la diabòlica Bruixa Cornella.

Floquet de Neu, el goril·la blanc, mostra els primers dies de l’estimat Floquet de Neu al Zoo de Barcelona. Donat el seu albinisme, acapara totes les mirades dels visitants, però també provoca el rebuig dels seus nous companys goril·les que no ho accepten com un dels seus. Desesperat per integrar-se, Floquet anirà a la recerca de la Bruixa del Nord, perquè el converteixi en un goril·la normal i corrent. Durant la seva aventura, s'enfrontarà a innombrables perills, la majoria planejats per Luc de Sac, un malastruc malvat que vol capturar al goril·la blanc perquè creu que si aconsegueix arrencar-li el cor, la seva mala sort desapareixerà per sempre.

En virtut del conveni signat entre l'Acadèmia del Cinema Català i els Cinemes Texas, els dies feiners, de dilluns a dijous, el preu de l'entrada és de 2€ pels acadèmics i acadèmiques, ensenyant el carnet a la taquilla. De divendres a diumenge, el preu és de 3€, el mateix per a tots els espectadors.

Per saber la resta de pel·lícules programades, consulteu si us plau, la web dels Cinemes Texas.

 CINEMES TEXAS

Carrer Bailèn 205, 08010 Barcelona
Projecció DIGITAL 2D
T +34 933487748 (informació cartellera)

•4 Sales equipades amb el millor so: Digital DTS i Dolby Digital.
•Sala 1: Nestor Almendros. Aforament: 186 butaques.
•Sala 2: Rovira Beleta. Aforament: 112 butaques.
•Sala 3: Bigas Luna. Aforament: 159 butaques.
•Sala 4: José Luis Guarner. Aforament: 83 butaques.
•Pàrquing: c/ Indústria, nº 9.
•Com arribar: Metro L4 ( Plaça Joanic ), L4 i L5 ( Verdaguer ).

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat