Notícies

Tres-cents curtmetratges participen a la quarta edició del Preview

previewlogo

El Festival de Curmetratges de Nous Directors mostrarà òperes primes de realitzadors audiovisuals de les principals escoles de cinema de Catalunya.

El Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat acollirà la quarta edició del Preview del 2 al 23 de juliol. El festival va néixer amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada entre els nous professionals del sector audiovisual i diferents personatges consolidats. Un espai que cerca establir un contacte entre els centres formatius, expositors i personalitats del sector audiovisual de manera que tinguin un espai on poder descobrir tendències, joves creatius i futurs creadors. El festival és també un aparador per donar a conèixer les noves tendències a través del curtmetratge per a amants de l’audiovisual i curiosos.

Preview, també compta amb la col·laboració de diferents cicles de curtmetratges que ja funcionen actualment, donant cabuda a projectes més consolidats així com amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català.

El tret diferencial que proposa el Festival de Curtmetratges és la realització de diverses taules rodones, prèvies al passi dels curtmetratges, amb la participació de directors i professionals vinculats al sector com Jaume Ripoll, creador de Filmin; Victor Sala, director, creador de Serializados i del festival Festival Zoom Ficció Internacional; l’equip de direcció de Les amigues de l'Àgata; la directora Judith Colell; Carles Brugueras de Polar Films, el productor Paco Poch, el director del programa El documental de TV3 i responsable de coproduccions documentals a TV3, Jordi Ambrós; el CEO d’In-Edit Festival, Cristian Pascual i Carlo Padial, escriptor, guionista i realitzador audiovisual, entre altres.

La quarta edició del Preview comptarà amb un jurat estable de reconeguda trajectòria en el món audiovisual i vinculats a la ciutat del Prat de Llobregat. El públic també podrà votar les projeccions. El festival tindrà premis i reconeixements a partir de les votacions del públic i jurat.

+ info: Preview - Festival de Curtmetratges de Nous Directors

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat