Notícies

Presència catalana al Sevilla Festival de Cine Europeo

SEFFSevilla2015

La 12ª edició del Sevilla Festival de Cine Europeo se celebra del 6 al 14 de novembre i compta amb la participació de 8 produccions catalanes.

A la Secció Oficial hi competeix La Academia de las Musas, dirigida per José Luís Guerín i produïda per Los Films de Orfeo.

A la secció Las Nuevas Olas hi participa Dead Slow Ahead, dirigida per Mauro Herce i produïda per Nanouk Films, Bocalupo Films i El Viaje Producciones. A la secció Resistencias hi participen La Extranjera, dirigida per Miguel Angel Blanca i produïda per Boogaloo Films i Transeúntes, dirigida per Luís Aller i produïda per El dedo en el ojo i Grupo Cine Arte.

La presència catalana a les seccions no competitives és la següent: a la secció Focus Europa: contra-comedia hi participa Taller Capuchoc, dirigida per Carlo Padial i produïda per Pioneros del sXXI i Lau Delgado. La secció Special Screenings compta amb la projecció de La Novia, dirigida per Paula Ortiz i produïda per Get in the pictures, Aragon Television i Mantar Films. A la secció Panorama Andaluz s’hi troba Techo y comida, dirigida per Juan Miguel del Castillo.

Dins la secció Short Matters! hi participa El Corredor, dirigida per José Luís Montesinos i produïda per Caduco Films i Bastian Films.

Font: www.catalanfilms.cat

Finalment cal destacar la participació al festival de Sergi Pérez, convidat per ser guanyador del Premi Pepón Coromina. El director realitzarà una trobada amb alumnes de Realització i Producció a l’IES Néstor Almendros i durà a terme una xerrada emmarcada dins del seminari “Altres narratives de resistència. Apropament al nou cinema espanyol”. Estarà acompanyat pel professor de la Facultat de Comunicació i corrdinador del seminari, Sergio Cobo.

+info: http://festivalcinesevilla.eu/es/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat