Notícies

Per primera vegada Catalan Films & TV comptarà amb pavelló propi al Marché du Film

CATALAN FILMS

La indústria cinematogràfica catalana es reunirà al número 215 del Village International.

El programa d’internacionalització de les empreses audiovisuals catalanes, Catalan Films & TV, estarà present per primera vegada al Village International del Marché du Film amb pavelló propi: el número 215, al Pantiero Side.

El pavelló és el resultat dels esforços de la Generalitat de Catalunya per donar visibilitat a tots els professionals de la indústria cinematogràfica catalana. El recinte acollirà empreses i institucions com Televisió de Catalunya, la Barcelona i la Catalunya Film Comission, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges o la federació de productors PROA, entre altres.

Al llarg dels deu dies que dura el mercat, del 13 al 22 de maig, més de 70 empreses catalanes visitaran Cannes. Set pel·lícules comptaran amb screenings de mercat, dirigits a premsa i agents de venda internacionals. I el programa ShortCat 2016 de Catalan Films & TV, una selecció dels millors curts catalans de l’any estarà present al Short Film Corner, el mercat del curtmetratge.

En aquesta 69a edició del festival de Cannes destaca la selecció de 3 produccions catalanes. A la secció oficial, es presentarà l’última pel·lícula d’Albert SerraLa mort de Louis XIV, i el curtmetratge Timecode, de Juanjo Giménez. També la coproducció catalana Neruda de Pablo Larraín, es podrà veure a la Quinzaine des Réalisateurs.

 

Font: Catalan Films & TV

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat