Notícies

"España dividida: La Guerra Civil en color" arriba a Discovery aquest novembre

guerra civil notícia

L’any que es compleixen 80 anys de l’inici de la Guerra Civil espanyola, Discovery MAX estrena España dividida: La Guerra Civil en color, una nova i ambiciosa producció documental que mostrarà una etapa crucial de la història d’Espanya d’una manera que fins ara no s’havia fet: en color.

Per primera vegada, es veuran imatges en color de la contesa espanyola, la primera enregistrada per reporters gràfics, agències nacionals i internacionals i equips de cinema de propaganda. Imatges fixes i en moviment presses des dels dos bàndols del conflicte, que formen una història narrada des d’una perspectiva informativa, rigorosa i equilibrada.

España dividida: La Guerra Civil en color, és una producció de Minoria Absoluta que compta amb un equip format, entre d’altres, pels membres de l’Acadèmia Paco Escribano (director) i Lara Vilanova (colorista).

Aquest projecte, liderat per Discovery MAX, està format per 3 episodis d’1 hora de duració cada un i ha estat possible gràcies a modernes tècniques de calorejat aplicades sobre els negatius de pel·lícula que han sobreviscut al pas del temps. 

 

Font: Minoria Absoluta

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat