Notícies

Arriba la Blood Red Carpet a Sitges

blood red carpet

El Festival de Sitges continua apostant per la promoció del talent jove amb la celebració de la Blood Red Carpet (BRC).

En aquesta 49ª edició del Festival, dedicada a la saga Star Trek, es repetirà la Blood Red Carpet, una iniciativa per promocionar internacionalment el talent dels joves actors i actrius nacionals davant dels professionals de la indústria, directors de càsting, agents i mitjans de comunicació d’arreu del món presents a Sitges. Aquest programa està organitzat amb la col·laboració del l’Acadèmia del Cinema Català i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya.

En aquesta edició 2016, els membres del jurat han estat: Pep Armengol, director de càsting, Luci Lenox, directora de càsting, Montse Majench, directora de l’Acadèmia del Cinema Català, Amàlia Sancho, secretària de Cultura de l’AADPC, Rosa Andreu, secretària general de l'AADPC, Víctor García, director i realitzador, Laia Espot, responsable de càstings a TV3, Mònica Garcia i Massagué, sots-directora del Festival Internacional de Cinema de Catalunya de Sitges

Els actors seleccionats per participar en la Blood Red Carpet, que tindrà lloc el 12 d’octubre, són Jorge Suquet, Àlex Maruny, Miki Esparbé, Olivia Delcan, Melina Matthews, Miranda Gas, Emiliano Rocha, Victor Dryere i Raúl Cerezo.

Així mateix, el 13 d’octubre a les 12:30 hores es celebrarà una xerrada amb el títol International Territories for Actors organitzada per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya amb la col·laboració del Sitges, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i la Fundación Aisge. La sessió comptarà amb els ponents Manuel Teil, director de càsting català establer a Mèxic DF i membre de l’Acadèmia de les Arts les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood i Natalie Chéron, directora de càsting francesa i Vicepresidenta d’ARDA, Association des Responsables de Distribution Artistique a França. Judith Colell, directora de cinema i membre de la junta de l'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España, s'encarregarrà de moderar la sessió. Si esteu interessats en assistir a la xerrada podeu inscriure-us fent "clic" aquí.

L’Acadèmia del Cinema Català forma part del Patronat de la Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat