Notícies

Temporada alta projecta el més recent del cinema d’autor català

temporada alta2016

El multidisciplinari festival gironí Temporada alta, que va obrir portes el 30 de setembre i que s’allargarà fins el 4 de desembre, té entre la seva programació una selecció del més recent del cinema d’autor català, amb 6 títols de preestrena que es veuran al Cinema Truffaut.

En aquesta 25ª edició del festival, la ciutat de Girona podrà gaudir d’espectacles de teatre, dansa, circ, creació contemporània, música, i una secció de llargmetratges catalans d’extens recorregut per festivals i dels quals, en gairebé tots els casos, en són autors cineastes estretament lligats a la ciutat o província de Girona.

Encapçala el programa La propera pell, d’Isaki Lacuesta i Isa Campo, que es podrà veure el 18 d’octubre. Les següents sessions seran Dead Slow Ahead, de Mauro Herce –25 d’octubre–, La pols, de Llàtzer García –8 de novembre–, La mort de Louis XIV, d’Albert Serra –16 de novembre–, La substància, de Lluís Galter –22 de novembre–, i El perdut, de Christophe Farnarier –29 de novembre–. Prèviament, el 4 d’octubre al mateix Cinema Truffaut, es va fer el passi d’El testament de la Rosa, d’Agustí Villaronga.

A més, a les projeccions es comptarà amb la presència dels cineastes per a presentar les obres.

+ info: Temporada alta

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat