Notícies

Inscripcions obertes per la 25a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona

mostra films dones 2017

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona (MIFDB) arriba a la seva 25ª edició, apostant un any més per la promoció i difusió del treball de les cineastes en particular i de la cultura de les dones en general. Per això invita a totes les cineastes a enviar les sol·licituds d'inscripció a la 25ª MIFDB. Les inscripcions es tindran en compte per a la selecció dels films de la Mostra 2017.

La MIFDB és un festival de cinema que té com a objectiu visibilitzar la cultura audiovisual femenina projectant pel·lícules d'arreu del món realitzades per dones. Any rere any organitzen mostres de cinema a la ciutat de Barcelona així com també arreu del territori català. Les projeccions compten amb col·loquis posteriors amb la directora o altres membres de l'equip tècnic i artístic. 

La Mostra l'organitza Drac Màgic (Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals) i compta amb el suport de Fundació SGAE i de la Diputació de Barcelona i la col·laboració en la difusió de l’Acadèmia del Cinema Català.

Podeu entrar aquí i omplir el full d’inscripció.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat