Notícies

La família de Rosa Novell cedeix el fons de l'actriu al Museu de les Arts Escèniques

novell rosa

El 24 d’octubre se signarà el conveni d’acceptació de la donació durant la inauguració del curs acadèmic de l’Institut del Teatre.

A l’acte hi assistirà el germà de l’actriu, Queco Novell i la presidenta de la Diputació de Barcelona i de l’Institut del Teatre, Mercè Conesa, que signaran el conveni d’acceptació de la donació del fons personal de l’actriu i membre d’honor de l’Acadèmia del Cinema Català, Rosa Novell, que va morir el passat 2015. El fons es donarà al Museu de les Arts Escèniques (MAE)  de l'Institut del Teatre de Barcelona, on s'encarregaran de la seva catalogació i classificació.

La signatura es farà en el marc de la inauguració del curs acadèmic 2016-17 de l'Institut del Teatre, que aquest any estrena nou format que omplirà d'activitats l'Institut entre les 12h i les 17h del dia 24 d'octubre, amb l'estrena de l'exposició L'aventura nord-americana de Maria Rosa de Guimerà, els parlaments de la directora general de l'Institut del Teatre, Magda Puyo i la presidenta Mercè Conesa, i les actuacions que graduats, alumnat i professorat preparen per l'ocasió. Finalment, a la tarda es projectarà la pel·lícula Maria Rosa (1916), de Cecil B. DeMille. Durant tota la jornada, l'escultura cinètica Ones/Cercles, creada per l'alumnat de l'Escola Superior de Tècniques de les Arts de l'Espectacle (ESTAE) estarà exposada al bar de l'Institut del Teatre.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat