Notícies

Presentació del llibre “Instruments financers per fomentar el cinema europeu: Sofica i Tax Shelter”

presentaciollibre instrumentsfinancers

El dimecres 2 de novembre a les 13h es presenta el llibre escrit per Nico Villarejo i Alba Mondéjar i coordinat per Paco Poch.

La presentació serà a la Sala d’actes de la Llibreria NoLlegiu – Espai Club Europa i comptarà amb Gemma Sendra, Presidenta de la Comissió Executiva de la Fundació Catalunya Europa, Paco Poch, coordinador del llibre i Alba Mondéjar, coautora del llibre.

Instruments financers per fomentar el cinema europeu: Sofica i Tax Shelter és la 8ena publicació Aquesta 8ena publicació de la col·lecció Bones Pràctiques Europees, editada per la Fundació Catalunya Europa. I en aquest cas recull dos casos d’èxit a l’hora de posar en pràctica diferents mecanismes d’incentius fiscals per a promoure el cinema europeu: les SOFICA del cinema francès i el tax shelter del cinema belga. Amb aquests dos instruments, no només les pel·lícules belgues i franceses van tenir un 20 ó 30% del finançament assegurat – cosa inexistent a casa nostra –, sinó que molts professionals del món de l’audiovisual viuen actualment de la gestió d’aquests fons.

Es prega confirmar assistència al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat