Notícies

Crònica de la Projecció dels Curtmetratges Gaudí a la Pedrera

projeccio curtmetratges 2016

Els 10 curtmetratges candidats als IX Premis Gaudí es van projectar el dissabte 26 de novembre a l’Auditori de la Pedrera

L’acte va comptar amb la benvinguda per part d’Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català i Jordi Feixa, coordinador d'activitats culturals de la Fundació Catalunya-La Pedrera, i la presentació i conducció dels curts per part de Joan Ramon Armadàs, director d’El Cinèfil. La festa va ser tot un èxit, amb un total de 250 assistents. Així mateix, després de la projecció de cada curt, membres dels equips artístics i tècnics van participar en un diàleg amb Joan Ramon Armadàs on van explicar detalls i curiositats de la creació i producció de cada curtmetratge. La projecció va ser possible gràcies a la col·laboració d'Antaviana Films.

Van participar en l’acte: Sara Traba, directora de As Vacas de Wisconsin, Nil Cardoner, actor protagonista i Oriol Bonals, dissenyador del so de En la azotea, Lluís Quílez, director, productor i guionista de Graffiti, Queralt Reig, productora executiva de Je t’aime Louis, Nur Casadevall, directora, i Raül Tortosa, actor de Lina, Roger Gómez i Dani Resines, directors, i Cristina Sánchez, productora de Luís & I, Hammudi Al-Rahmoun Font, director i Alba José, actriu protagonista de Rol, Salvador Sunyer, director, i Emilia Fort, directora de producció de The Missing Part, Aina Clotet directora, guionista i actriu protagonista de Tiger i Juanjo Giménez, director i productor de Timecode.

Entre els acadèmics assistents hi vam trobar Elisa Plaza, secretària de la Junta Directiva de l'Acadèmia del Cinema Català, Fabià Matas, Marta Molins i Agustí Villaronga entre d'altres. També hi van assistir altres autoritats com Fransisco Vargas, director de l'Àrea Audiovisual de l'ICEC.

El proper 29 de desembre tindrà lloc a la mateixa Pedrera l’anunci dels 4 curtmetratges nominats als IX Premis Gaudí, gala que es celebrarà el 29 de gener.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat