Notícies

Projecció de la pel·lícula "Casablanca" amb orquestra en directe

casablanca

El 30 i 31 de maig al Teatre Tívoli a les 20:30h es projectarà Casablanca, de Michael Curtiz amb la banda sonora interpretada en directe per l'Orquestra Camera Musicae dirigida per Tomás Grau

Després de molts anys, el cinema torna al Tívoli de Barcelona, sala a on es va estrenar la mítica pel·lícula Casablanca l'any 1946. La versió original subtitulada de la pel·lícula es projectarà en pantalla gran, amb la música interpretada en directe per l'Orquestra Camera Musicae, formada per seixanta músics i dirigida per Tomàs Grau, per tal que el públic pugui gaudir d'aquesta banda sonora com mai abans s'ha pogut escoltar.

Considerada una de les millors històries d'amor mai filmades, Casablanca va guanyar 3 Oscars i la cançó As times goes by és una de les més emblemàtiques i interpretades de la història de Hollywood.

El Teatre Tívoli va ser un dels cinemes amb més reconeguts de Barcelona del segle passat i per la seva pantalla hi van passar les millors estrenes. Aquesta és una oportunitat per reviure l'experiència dels grans cinemes de principi del segle passat i gaudir d'una projecció impressionant amb el so d'una orquestra simfònica en directe.

Es tracta d'una producció de PGM Productions, Inc. (New York), distribuïda per IMG Artists.

Si us interessa, podeu comprar entrades anticipades al següent enllaç

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat