Notícies

Mireia Carles Garau realitza l'escenografia del BCN Sports Film Festival

bcnsportsfilmfestival escenografia

L'acadèmia Mireia Carles Garau realitza l'escenografia i la decoració de la 8ª edició del BCN Sports Film Festival

La directora d'art Mireia Carles Garau és cofundadora de l'empresa Mister Karton, que es dedica al disseny sostenible a través de l'ús del cartró. Precisament aquest material ha estat el protagonista de l’escenografia i la decoració de l'edició d'enguany del BCN Sports Film Festival. L'artista es fa càrrec de l'escenografia del festival des de fa quatre anys. 

Mireia Carles Garau ha dissenyat elements a base de cartró per complementar la posada en escena del BCN Sports Film Festival, que se celebra del 8 al 12 de maig de 2017. La inspiració de les figures s’ha basat en la imatge i estètica del cartell d’aquesta vuitena edició. 

L'artista ha declarat que “un dels avantatges principals del cartró, a més de ser un material sostenible i lleuger, és que permet crear escenaris 100% personalitzats a la identitat de l’esdeveniment o de l’escena que es vol recrear”. Amb Mister Karton vetllen per investigar els usos del cartó kraft ondulat per originar figures i escenaris que facin vibrar als espectadors i participants. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat