Notícies

Trobada professional a Paris, "Small is biútiful"

 espagnolas en paris 2017 definitiva

Oberta la convocatòria per la trobada professional "Small is biútiful" que té lloc el 23 de juny de 12h a 16h a Paris. Es poden enviar projectes i sol·licituds fins el dimarts 23 de maig

La Commission du Film d’Ile-de-France i l'associació Espagnolas en París, en col·laboració amb la revista Variety i el Marché du Film del Festival de Cannes, amb el recolzament de l'Instituto de la Cinematografía y las Artes Audiovisuales (ICAA), Catalan Films & TV, l'Instituto Vasco Etxepare, l'Axencia Galega das Industrias Culturais (AGADIC), l'Unidad audiovisual Valenciana de CulturArts-IVAC i Canary Islands Connection organitzen la desena trobada anual "Small is biútiful" entre professionals audiovisuals espanyols i de la regió parisina d'Ile-de-France. Es tracta d'una activitat complementària de la manifestació Dífferent 10! L'autre cinema espagnol, prevista del 14 al 21 de juny a la capital francesa.

L'objectiu de la trobada és presentar projectes de producció cinematogràfica d'empreses espanyoles a un grup selecte de professionals de la regió parisina Ile-de-France, per tal de dur-los a terme conjuntament.

Aquest trobada en segueix a d'altres ja organitzades que en anys anteriors han reunits als professionals d'ambdós països amb projectes catalans (2008), de cinema de gènere (2009), procedents de la Comunitat de Madrid per la seva filmació en altres països (2010), i que des de l'any 2011 s'orienta al recolzament de produccions independents de cinema d'autor sota el leit-motiv genèric "Small is biútiful". 

Els organitzadors valoraran projectes amb les següents característiques:

  • Projectes que reflexin amb força la noció d'autoria més enllà de l'envergadura pressupostària del projecte
  • Projectes que destaquin per l'originalitat del seu tema i tractament
  • Projectes en estat d'escriptura o de pre-producció

 

Els projectes seran analitzats per professionals de les entitats organitzadores. Els que siguin seleccionats rebran la invitació per participar en la cita "Small is biútiful" durant els primers dies del mes de juny

Per més informació consulteu la web d'Espagnolas en París.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat