Notícies

"L'Acadèmia del Cinema en Xarxa" es desplaça a Barcelona

 academiacine

Isona Passola, productora i presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, presentarà l'acte el proper dimecres 13 de setembre a la Sala Mompou de la seu de la SGAE a Barcelona.

Barcelona acollirà la presentació de L'Acadèmia del Cinema en Xarxa, programa que pretén articular la institució en una xarxa de nodes per la geografia espanyola per tal de millorar i donar a conèixer les seves activitats. 

L'objectiu d'aquesta iniciativa és la d'apropar la presència i els projectes de la institució a aquelles ciutats on sigui d'interès per al col·lectiu audiovisual i els membres de l'Acadèmia. El contacte directe permet conèixer les necessitats i els plantejaments dels professionals de l'audiovisual de ciutats de les diferents comunitats autònomes. 

L'Acadèmia del Cinema en Xarxa i les novetats més importants de la nova etapa es presentaran el dimecres 13 de setembre, a la seu de la SGAE de Barcelona per la presidenta i vicepresidenta de l'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España, Yvonne Blake i Nora Navas, respectivament; el director general de l'Academia, Joan Álvarez; i la cineasta i membre de la Junta Directiva Judith Colell

La Ciutat Comtal és el tercer lloc en què l'Acadèmia presenta aquest projecte. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat