Notícies

"Tadeu Jones: El secret del Rei Mides" ja és la pel·lícula espanyola més vista de l'any

 tadeu2

Més de 2.000.000 d'espectadors ja han vist la segona part de les aventures de l'arquòleg. 

Si la primera entrega de Tadeu Jones es va convertir en la pel·lícula d'animació més taquillera de la història d'Espanya, la segona va camí de batre nous rècords. 

Tadeu Jones 2: El secret del Rei Mides es va estrenar el passat 25 d'agost a les sales. Es tracta d'una coproducció catalana dirigida per Enrique Gato i David Alonso, escrita per Jordi Gasull i Javi Barreira, i produïda per Ikiru Films, 4Cats Pictures, Telecinco Cinema, Telefonica Studios i LightBox Entertainment, i adquirida per Paramount Pictures per la seva distribució mundial.

Sinopsi:

Tadeu Jones viatja fins a Las Vegas per assistir a la presentació de l’últim descobriment de l’arqueòloga Sara Lavroff: el papir que demostra l’existència del Collaret de Midas, el mític Rei que convertia en or tot allò que tocava. Però el feliç retrobament es veurà enterbolit quan un malvat segresta a la Sara per poder trobar el talismà i aconseguir riqueses infinites. Al costat dels seus amics el lloro Belzoni i el seu gos Jeff, en Tadeo haurà de fer ús del seu enginy per rescatar a la Sara, en un viatge per mig món, on trobarà nous amics... i nous adversaris!

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat