Notícies

Un calendari situa a Barcelona les icones del cinema clàssic

 barcelona calendari

Víctor Colomer porta a la ciutat estrelles del cinema al seu calendari del 2018. 

Marilyn es banya a la platja de la Barceloneta amb Jack Lemon i Toni Curtis, els seus companys de Ningú no és perfecte (Con faldas y a lo loco). Audrey Hepburn va com una boja amb la seva vespa de Vacaciones en Roma per Plaça Catalunya. James Dean camina trist trepitjant bassals davant d’El Corte Inglés. Bogart i Bacall fan uns vinets a Casa Alfonso sota un anunci de xoriços i Tarzán caça el lleó de l´estàtua de Colom.

S´han escapat de Hollywood totes les seves estrelles per fer el turista a Barcelona? Això sembla. Gràcies als fotomuntatges del calendari que s´acaba de publicar BARCELONA ÉS HOLLYWOOD 2018, podem gaudir d’aquestes imatges tan impactants. Totes en homenatge tant a la ciutat de Barcelona com al cinema clàssic. En un exercici de fotomuntatge força divertit, es demostra que Barcelona ofereix a l´espectador escenaris urbans per a tots els gèneres: de la comèdia al terror passant pel cinema negre o l´aventura.

Cada foto duu el seu peu amb la fitxa tècnica de la pel·lícula, títol, anys, l´actor o actriu i el lloc de Barcelona on s´ha disparat la fotografia per integrar-la a la mítica imatge hollywoodiana. Només dues imatges no són de cinema americà. En la primera, italiana, Marcelo i Anita es banyen al llac del parc de la Ciutadella i no a la Fontana de Trevi com a La Dolce Vitta de Fellini. I en la segona, espanyola, l´alcalde de Bienvenido Mr. Marshall de JL Berlanga fa el seu famós discurs des del balcó de la Generalitat.

El calendari es pot comprar a Amazon i, físicament a FNAC, Laie, La Central, The Cine i les millors llibreries de Barcelona.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat