Notícies

El FIC-CAT retrà homenatge a la MICE, la Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València

 fic Cat mice

L’onzena edició del Festival Internacional de Cinema en Català, que tindrà lloc del 4 al 10 de juny a Roda de Berà, retrà un reconeixement públic a la MICE, la Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València, un festival de participació i expressió mediàtica de l’alumnat i el professorat valencià i internacional encapçalat pel docent Josep Arbiol.

Entre ambdós festivals existeixen lligams col·laboratius des dels inicis, especialment a nivell educatiu, ja que el FIC-CAT contempla a concurs la modalitat Centres Educatius. La MICE, amb tan sols sis anys, ha esdevingut un referent del cinema educatiu a nivell de l’estat espanyol, amb una notable presència de produccions internacionals i valencianes i amb la implicació de milers d’alumnes i mestres que aposten per la imatge com el llenguatge d’expressió i de comunicació del segle XXI. Aquests són alguns dels motius pels quals el comitè organitzador ha decidit retre homenatge a la MICE.

Antonio Barrero, director del FIC-CAT, formarà part del Jurat de les seccions de ficció i animació en la propera edició de la MICE, que tindrà lloc del 10 al 24 de febrer a nombroses ciutats i poblacions del País Valencià. Durant la mostra s’hi podran veure tot tipus de produccions, totes elles relacionades amb el món educatiu, des de llargmetratges i documentals fins a audiovisuals d’animació. A més a més, també hi tindran cabuda tallers,
ponències, concerts, homenatges i taules rodones, així com altres activitats encara per desvetllar.

Foto (d'esquerra a dreta): Josep Arbiol, director de la MICE; Amparo Gascó, organització MICE; Antonio Barrero, director del FIC-CAT; i Óscar Moreno, organització MICE.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat