Notícies

Obertes les inscripcions a les activitats d'indústria del DocsBarcelona 2018

 docs barcelona 2018

DocsBarcelona, Festival Internacional de Cine Documental, celebrarà la seva 21ª edició del 16 al 27 de maig de 2018. 

Amb vint edicions a les seves esquenes, el DocsBarcelona és un festival especialitzat en el gènere documental que es compon de tres seccions oficials competitives: Panorama, Latitud i What the Doc!, així com de diverses seccions fora de competició i master classes. Totes les pel·lícules que confromen les diferents seccions són seleccionades per un comitè de programació internacional. 

El DocsBarcelona 2018 ha anunciat recentment l'obertura de la convocatòria d'inscripció de projectes per a les següents activitats:

Speed Meetings: on 40 projectes documentals tindran reunions individuals de 15 minuts a porta tancada amb inversors presents. A més, i com a novetat, 5 d'ells participaran al Public Pitch, una oportunitat perfecta per donar-se a conèixer simultàniament davant dels finançadors i els acreditats al DocsBarcelona. 

Interactive Pitch: per els projectes de documental interactiu, web, multi plataforma o un projecte transmèdia, on 4 dels projectes es presentaran davant d'una selecció de finançadors, especialment interessats en aquest tipus de projectes i dels professionals acreditats al DocsBarcelona. 

Latin Pitch: on 6 projectes provinents d'Amèrica llatina es presentaran davant d'una selecció de finançadors especialment interessats en projectes d'aquests països i dels professionals acreditats del DocsBarcelona. Per participar en el Latin Pitch  els directors/es han de tenir nacionalitat llatinoamericana i la seva producció majoritària ha de ser d'aquest territori. 

 

Les convocatòries romandran obertes fins l'1 de març de 2018. Pots obtenir tota la informació necessària en el següent enllaç

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat