Notícies

"Framed", l'òpera prima de Marc Martínez, millor pel·lícula de terror a l'Arizona Underground Film Festival

framed noticia 

Després d'inaugurar la 36a edició del Festival Terror Molins de Rei, la pel·lícula de Marc Martínez inicia el seu recorregut internacional. 

Framed, l'òpera prima del debutant de l'ESCAC  Marc Martínez Jordán, va començar el seu recorregut a la 36a edició del Festival Terror Molins de Rei, essent la pel·lícula inaugural. El film inicia ara el seu recorregut internacional. Fins a tres certamens nord-americans s'han interessat per Framed, film produït per Marc Carreté sota el segell de Creatures of the Dark

El passat divendres 16 de febrer, Framed va tenir la seva premiere nord-americana dins la secció Sci-Fright Nights de la 43a edició del Boston Sci Fi. També ha competit a les seccions oficials dels Winter Film Awards de Nova York i de l'Arizona Underground Film Festival (Phoenix), on s'ha emportat el premi a la Millor Pel·lícula de Terror. 

Segons explica el mateix director “Framed es podria definir com un slasher tecnològic i contemporani. El nostre principal objectiu creatiu sempre ha estat dur a terme un producte fílmic atractiu, modern i amb caràcter propi. Aquesta filosofia fa que no només Framed sigui una rara avis en el panorama de cinema de gènere en aquest país, sinó que és un projecte que fàcilment connectarà amb la nova generació de joves d’una nova forma clara i directa. És una pel·lícula per a tots aquells amants de les xarxes socials i també per als quals les odien”.

El productor executiu del film Marc Carreté ha volgut destacar la importància d’aquest primer film per una nova productora que té la ferma intenció d’especialitzar-se en films de gènere. “Com a primer projecte de Creatures of the Dark, Framed exemplifica perfectament tot allò que volem seguir fent des de la productora: un film de terror amb segell propi, àgil, descarat i ben executat, farcit de bones intervencions davant i darrere la càmera, i sobretot pensat i produït per entretenir i per fer passar una bona estona als fans del gènere”.

El repartiment principal està format per Àlex Maruny (Barcelona nit d'hivern, Polseres vermelles), Clàudia Pons (Asmodexia, Desclassificats) i Joe Manjon (Risen, Megan Leavey).

Sinopsi:

Framed és una misteriosa pàgina web que brolla a les profunditats d’internet durant només 24 hores. Els usuaris que hi accedeixin podran emetre en directe des dels seus dispositius mòbils, essent seguits per milions d’internautes de tot el món. S’ofereix una important suma de diners a aquell usuari que aconsegueixi una millor audiència durant aquestes 24 hores. Tot això sense cap mena normes ni censura.

Tràiler: 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat