Exportar ICS

Proclass: Drons i audiovisuals

Esdeveniment

Títol:
Proclass: Drons i audiovisuals
Quan:
Dij, 15. Març 2018, 18:00 h - 20:00 h
On:
Barcelona,
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

L’audiovisual evoluciona de forma constant i inexorable, i els drons són un dels millors exemples. Petits aparells voladors capaços de substituir a les grans càmeres en la gravació de plans aeris i seqüencies dinàmiques.

Al llarg de la PROclass organitzada pel CPAC pel 15 de març podreu aproximar-vos a aquests aparells tecnològics amb demostracions en viu i explotar les seves possibilitats, no només pel sector audiovisual.

Experts en pilotatge de drons parlaran al llarg de la sessió sobre la normativa actual i la possible evolució, les necessitats d’una llicència oficial, on es pot enregistrar amb drons i on no, com identificar empreses pirates, els aspectes tècnics a tenir en compte...

Però a més d’aquets coneixements teòrics també mostraran, amb vídeos demostratius de diferents treballs, la relació entre els drons i el tipus de càmera a utilitzar, l’evolució de la tecnologia que els compon i altres funcions més enllà de l’audiovisual (seguretat, incendis…).

Finalment, la sessió acabarà amb demostracions de vol, realitzades per professionals del pilotatge de drons, que serviran per mostrar les virtuts dels aparells i la necessitat d’un bon pilot per dur a terme les millors gravacions.

Comptaran també amb una exposició de drons de la mà de l’empresa xinesa DJI, que està revolucionant el sector.

Activitat gratuïta, cal confirmar assistència aquí.


Lloc

Lloc:
Sala d'Actes del CPAC
Calle:
C. Casp, 130
Ciutat:
Barcelona

bannerweb candidatesxiii