Notícies

Presentació del llibre “Instruments financers per fomentar el cinema europeu: Sofica i Tax Shelter”

presentaciollibre instrumentsfinancers

El dimecres 2 de novembre a les 13h es presenta el llibre escrit per Nico Villarejo i Alba Mondéjar i coordinat per Paco Poch.

La presentació serà a la Sala d’actes de la Llibreria NoLlegiu – Espai Club Europa i comptarà amb Gemma Sendra, Presidenta de la Comissió Executiva de la Fundació Catalunya Europa, Paco Poch, coordinador del llibre i Alba Mondéjar, coautora del llibre.

Instruments financers per fomentar el cinema europeu: Sofica i Tax Shelter és la 8ena publicació Aquesta 8ena publicació de la col·lecció Bones Pràctiques Europees, editada per la Fundació Catalunya Europa. I en aquest cas recull dos casos d’èxit a l’hora de posar en pràctica diferents mecanismes d’incentius fiscals per a promoure el cinema europeu: les SOFICA del cinema francès i el tax shelter del cinema belga. Amb aquests dos instruments, no només les pel·lícules belgues i franceses van tenir un 20 ó 30% del finançament assegurat – cosa inexistent a casa nostra –, sinó que molts professionals del món de l’audiovisual viuen actualment de la gestió d’aquests fons.

Es prega confirmar assistència al correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat