Notícies

Consulta pública sobre el programa Europa Creativa

consulta europa creativa

La Comissió Europea ha obert una consulta pública per tal de recollir l'opinió dels sectors cultural i creatiu de cara al proper període del Programa Europa Creativa, que començarà l'any 2021.

L'objectiu d'aquesta consulta és captar el màxim d'opinions sobre el Programa, per tal d'encarar el futur amb la màxima correspondència a les necessitats del sector. Per això, s'ha creat una enquesta online que fa referència a les tres branques d'Europa Creativa: el subprograma Cultura, el subprograma MEDIA i el transversal.

La consulta se centra bàsicament en els objectius del Programa, l'efectivitat en les mesures per aconseguir-los, l'eficiència de la implementació del Programa i el seu valor afegit.

Des de l’Oficina Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya es vol subratllar la importància de la participació en la consulta. Totes les opinions sobre l'experiència directa amb el Programa ajudaran a configurar els fonaments del proper període, així com el seu pressupost, i també col·laboraran en posicionar els sectors cultural i creatiu catalans davant del Programa com un agent actiu.

A més, els resultats d'aquesta consulta es faran servir, juntament amb altres dades, en l'avaluació de mig termini de l'actual Programa Europa Creativa. Quan l'avaluació estigui completa, la Comissió Europea redactarà un informe que inclourà un resum dels resultats de la consulta.

Podeu respondre la consulta clicant al següent enllaç. Per facilitar la tasca s'ha creat un extracte de les preguntes per tal de poder preparar les respostes. Les preguntes són en anglès, però les respostes poden ser en qualsevol llengua oficial de la Unió Europea. A més, es pot escollir realitzar-la de manera anònima

L'Oficina Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya (Ptge de la Banca 1-3, 1a planta) i en concret la Sandra Reina (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ofereixen suport a l'hora de contestar l'enquesta.

La data límit per participar-hi és el 16 d'abril.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat