Notícies

Obertes les inscripcions per a participar al "FILMETS Pro"

 Foto notícia 500x400

El FILMETS Pro és una activitat que es fa a l'entorn del Filmets Badalona Film Festival i que té com a objectiu afavorir intercanvis entre els joves realitzadors i els professionals amb més experiència dins del sector. 

El FILMETS Badalona Film Festival, que es celebrarà del 20 al 29 d'octubre, agruparà totes les activitats que es faran a l'entorn del certamen en l'OFF FILMETS. Dins, hi trobem el FIlLMETS Pro, que està adreçat al públic professional. Els assistents podran gaudir d'una masterclass d'animació, que es farà durant dos dies, una sessió sobre realitat virtual per a curtmetratges i una trobada amb directors i professionals del sector. 

L'objectiu del FILMETS Pro és dotar als autors de curtmetratges de totes les eines que els portin a informar-se de les possibilitats d'exhibició més enllà dels festivals, les televisions i les plataformes professionals. A més, es tracta d'una excel·lent possibilitat per als autors més joves d'establir relacions amb professionals d'experiència en el sector i acostar-los a la indústria del curtmetratge. 

Inscripcions:

El FILMETS Pro es durà a terme el dijous 26 d'octubre i el divendres 27. 

Els interessats en assistir a les activitats poden inscriure's des del passat dijous 14 de setembre a la pàgina web festivalfilmets.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat