Notícies

Arrenca el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei amb la premiere mundial de "Framed"

 framed noticia

La pel·lícula catalana Framed, dirigida per Marc Martínez, fa la seva presentació mundial al Festival de Cine de Terror de Molins de Rei 2017. El festival es celebrara del 10 de novembre al 19 de novembre

Arriba una nova edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei. Per primera vegada, el festival tindrà dues sales de projecció: La Peni i la Sala Gòtica. Aquesta nova edició, que manté el mateix format de l'any passat, girarà al voltant del cinema de terror, que any rere any segueix expandint-se i buscant noves fórmules. 

Com cada any, a partir del dissabte 18 de novembre, tindrà lloc les 12 hores consecutives de cinema de terror, en la que es podran veure sis llargmetratges: Les Affamés de Robin Aubert, The Lodgers de Brian O'Malley, Game of Death de Sebastien Landry i Laurence Morais-Lagace, The Nitht Watchmen de Mitchell Altieri i una sisena pel·lícula que el festival no ha volgut desvetllar. 

La pel·lícula inaugural del festival serà Framed, dirigida pel director català Marc Martínez, que farà la presentació del llargmetratge juntament amb els actors i la resta de l'equip tècnic. Segons l'organització del Festival, Framed és un assaig terrorífic, crític, i amb pinzellades d’humor de l’ús desmesurat i sense filtre per part d’una societat cada vegada més lliurada al fenomen de la viralitat”.

El repartiment principal està format per Àlex Maruny (Barcelona nit d'hivern, Polseres vermelles), Clàudia Pons (Asmodexia, Desclassificats) i Joe Manjon (Risen, Megan Leavey).

La producció corre a càrrec de Marc Carreté (Creatures of the Dark Films).

Sinopsi:

Framed és una misteriosa pàgina web que brolla a les profunditats d’internet durant només 24 hores. Els usuaris que hi accedeixin podran emetre en directe des dels seus dispositius mòbils, essent seguits per milions d’internautes de tot el món. S’ofereix una important suma de diners a aquell usuari que aconsegueixi una millor audiència durant aquestes 24 hores. Tot això sense cap mena normes ni censura.

Tràiler: 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat